Alec Baldwin reményteljesen indította el az új évet, miközben őszintén beszélt a Rust című film operatőrének a halálával kapcsolatos érzéseiről (VIDEÓ)

Alec Baldwin a 2022-es évet azzal indította el, hogy elgondolkodott Halyna Hutchins operatőr halálán, amelyet a „legrosszabb helyzetnek” nevezett, aminek valaha is részese volt - írja a People.

Alec Baldwin reményteljesen indította el az új évet, miközben őszintén beszélt a Rust című film operatőrének a halálával kapcsolatos érzéseiről (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: AP)

A 63 éves színész újév napján egy közel 13 perces videót tett közzé az Instagramon, amelyben megosztotta a következő évre vonatkozó terveit a tragikus 2021-es év után.

 A képaláírásban az állt:

"Újabb lehetőség, hogy elengedjünk mindent, ami bánt minket. Elpusztít minket."

"Több ember viselkedett velem kedvesen, megfontoltan és nagylelkűen, mint olyan ember, aki rosszindulatú volt velem Halyna Hutchins halála miatt"

- mondta Baldwin.

"Nem félek ezt kimondani, valaki nagyon tragikus körülmények között hunyt el. Ennek ellenére nagyon sok jóindulatot kaptam az emberektől. Ez egyszerűen hihetetlen."

Hozzátette:

"Minden bizonnyal ez volt a legrosszabb helyzet, aminek valaha is részese voltam, és nagyon remélem, hogy az egész ügy kivizsgálásával megbízott személyek a lehető leghamarabb kiderítik az igazságot. Senki sem akarja jobban az igazságot, mint én, igen."

Az Emmy-díjas színész elismerte, hogy nem az "újévi fogadalmak embere" mégis megosztotta azt a követőivel, hogy mit szeretne elérni a 2022-es évben.

"Az egyetlen dolog, amit nagyon alaposan át akarok gondolni ebben az elkövetkező évben, az az, hogy ne engedjem, hogy a negativitás befolyásolja az életemet"

- magyarázta Baldwin.

"Nagyon érdekes telefonhívásokat bonyolítottam le néhány nagyon érdekes emberrel, akiket nem fogok  megnevezni - ők mindenféle viselkedési, filozófiai, vallási, spirituális, meditációs dologgal foglalkoznak. Olyan dolgokat tanítanak, hogy olyan lelkiállapotba juss el, ahol valóban kizársz sok negatívumot az életedből. Én ezt akarom elérni. Célom az új évben a béke, a tudatosság, a kapcsolataim elmélyítése azokkal az emberekkel, akiket szeretek, közelebb szeretném érezni őket magamhoz, és javítani szeretném a kapcsolatomat azokkal az emberekkel, akik fontosak nekem”

– tette hozzá, és elárulta, hogy nemrégiben a nyugati partra utazott, hogy együtt töltsön egy kis időt 26 éves lányával, Irelanddel, Kim Basingerrel közös gyermekével.

 

Eközben a színész felesége, Hilaria Baldwin őszintén könyörgött a további kedvességért újév napján megosztott üzenetében.

"Az élet természetesen hibás"

- írta.

"Ez gyönyörű és tragikus, boldog és szomorú. Nincs varázslat: csak jó lesz."

Így folytatta:

"Ebből az következik, hogy ezt az évet a kedvességnek szenteljem. A kedvesség nevel másokat és azt a világot, amelyben élünk, és azt a világot, amit a gyermekeinkre hagyunk. Képzeld el, ha mindent megtennénk, hogy kedvesek legyünk. Nem kerül semmibe, és mindannyiunkban megvan a képesség a kedvességre. Ha valami kedveset hallok, megtelik a szívem, és ez nagyon sokat segít a negativitás feloldásában."

– írta Hilaria.

Alec és Hilaria nemrég Hamptonsban ünnepelték a karácsonyt hat gyermekükkel

"Imádják az ünnepeket. Alec és Hilaria számára varázslatos volt látni az örömet gyermekeik szemében, miközben készülnek a karácsonyra"

– mondta korábban egy forrás a People magazinnak.

"Karácsony előtt a gyerekekre, a fa díszítésére, a sütésre és a minőségi időtöltésre összpontosítottak. Azt akarják, hogy a gyerekeknek a legjobb nyaralásuk legyen, és izgatottan várják, hogy kibontsák az ajándékaikat”

– tette hozzá a bennfentes.

Alec jelenleg részese a Halyna Hutchins októberi halála ügyében folytatott nyomozásnak. Hutchins a Rust című film forgatásán halt meg, amikor egy Alec kezében tartott kellékfegyver elsült, és megölte Hutchinst.

Miközben Új-Mexikóban a helyi hatóságok folytatják a tragikus baleset kivizsgálását, leállt a film gyártása. Egy forrás azt mondta a People-nek, hogy Alec a feleségére és a gyerekeire támaszkodik ebben a nehéz időszakban.

"Ez egy elképzelhetetlen tragédia, és a gyász és a trauma elviselhetetlen"

- mondta a forrás.

"Alec még mindig sokkos állapotban van, és teljesen összetört a szíve. Minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy megbirkózzon a történtekkel, Hilariára és a gyerekekre támaszkodik."

People/para