Akkor is elítélhetik VV Fanni feltételezett gyilkosát, ha nem ismeri el a bűntényt

A Novozánszki (VV) Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfit tavaly helyezték előzetes letartóztatásba, ugyanis autójában Fanni vérére bukkantak, és emellett egy biztonségi felvétel is bizonyítja, hogy ő cipelte ki a lányt az otthonából – idézi a 24.hu a Borsot.

Akkor is elítélhetik VV Fanni feltételezett gyilkosát, ha nem ismeri el a bűntényt
Fotó: Instagram

A gyanúsított tagadja, hogy ő gyilkolt volna, de azt elismerte, hogy ő látható a biztonsági felvételen.  Úgy néz ki, hogy még hónapokig biztosan nem engedik őt szabadon.

„A letartóztatását fenn tudják tartani úgyis, ha csak bűnsegédnek tekintik. November végén gyanúsították meg élet elleni cselekmény miatt, ami elég ahhoz, hogy jövő november végéig bent tartsák“ – nyilatkozta a Bors­nak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József, aki elárulta, hogyha bebizonyosodik, hogy bűnsegéd volt egy gyilkosságban, akkor is biztosan letöltendő börtönbüntetésre ítélik őt.

„Felvétel bizonyítja, hogy valamilyen szinten biztos, hogy köze van a gyilkossághoz. Ha nem is lehet kijelenti, hogy ő gyilkolta meg, az egyértelmű, hogy bűnsegéd, és az is megkapja a maga néhány esztendejét“ – jelentette ki az ügyvéd.

viaBors