Aggódnak a szerettei és az ismerősei az idős filmsztárért - Jack Nicholson nem mozdul ki a házából, attól félnek, hogy egyedül fog meghalni, mint Marlon Brando

A 85 éves Jack Nicholson már hosszú ideje nem hagyta el a házát. Barátai szerint egy éve senki sem látta otthonán kívül, mert állítólag kerüli a külvilággal való kapcsolattartást - írja a Nový Čas.

Aggódnak a szerettei és az ismerősei az idős filmsztárért - Jack Nicholson nem mozdul ki a házából, attól félnek, hogy egyedül fog meghalni, mint Marlon Brando
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A filmsztár nem követi figyelemmel a médiát, és nem hajlandó senkit sem beengedni a Mulholland Drive-i házába, kivéve fiát, Rayt és a személyzet legfontosabb tagjait.

Szerettei szerint fennáll a veszélye annak, hogy egyedül fog meghalni, mint Marlon Brando.

„Mindenki számára világossá tette, hogy az otthona az ő kastélya. De az emberek csak azt kívánják, bárcsak kijönne a házból és köszönne, elmondaná, hogy van, vagy legalább megnyugtatná az embereket, hogy jól érzi magát”

– idézte Nicholson ismerősét a Radar Online magazin.

„Gyermekei látogatják őt,  ők jelentik az egyetlen kapcsolatát a világgal. Mintha nem akarna többé szembenézni a valósággal, és ez szomorú”

– tette hozzá a bulvárlap forrása.

Jacket utoljára 2021 októberében látták a nyilvánosság előtt egy Los Angeles Lakers meccsen, ahová harmincéves fiával, Ray-jel érkezett.

„Jack csak néhány rokonával tartja a kapcsolatot – különösen Ray-jel, a védencével, akire nagyon büszke –, de társasági napjai már rég elmúltak”

– folytatja a Radar Online.

A bennfentesek attól tartanak, hogy Jack ugyanarra a sorsra jut, mint Marlon Brando, aki nyolcvan évesen egyedül halt meg. A színész Marlon házában él, amelyet nem sokkal a filmlegenda halála után, 2004-ben vásárolt meg. Előtte hosszú évekig szomszédok és barátok voltak.

Nový Čas/para