300 ezer euróra perli Dunaszerdahelyen az egykori szeretője Ján Ďuricát!

A 27 éves Gabriela 2020-ban perelte be a dunaszerdahelyi származású, 40 éves, egykori válogatott futballistát, Ján Ďuricát, amiért megfertőzte őt a szexuális úton terjedő HPV vírussal.

300 ezer euróra perli Dunaszerdahelyen az egykori szeretője Ján Ďuricát!
Gabriela és Ján Ďurica

Az ügyet a Dunaszerdahelyi Járásbíróságon tárgyalják, és a Nový Čas szerint október 11-én volt az utolsó tárgyalási nap, miközben a következő tárgyalást a felek szakértői véleményeinek benyújtása után tűzik ki 

A fiatal nő elismerte a lapnak, a 300 ezer euró rendkívül sok pénz, ugyanakkor tervei vannak. Ha sikerrel jár, utazgatna és később családot is alapítana. "A jogásszal abból indoltunk ki, amit előzetesen ígért nekem szóban- Arra számítottunk, hogy peren kívül megegyezünk, még mielőtt benyújtottam a keresetet a bíróságra. Csakhogy valaki túl sokat gondolt magáról... Hogy el van intézve, hogy ezt az ügyet sose derítsék fel. Most viszont már minden bizonyíték a bíróság előtt van, és nincs visszaút" - mondta.

Gabriela 2017 nyarán folytatott viszonyt Ján Ďuricával, és az, hogy HVP-vel fertőződött meg, novemberben derült ki. Állítása szerint Ďurica ezután lakást ígért neki és hogy pénzzel támogatja majd őt, később azonban hangnemet váltott. 

Gabriela pillanatnyilag nem dolgozik sehol, új életet akar kezdeni, külföldben is gondolkozik. Partnere nincs, ugyanakkor egy korábbi partnere, akivel 15 éve ismerik egymást, szavai szerint barátként segíti őt. 

A nő elmondta azt is, hogy amikor viszonya volt Ďuricával, a szüleinek nem is említette őt. "A bíróságról nem sokat beszélünk, főleg apám az, aki ezt-azt tud róla. Ő egy kemény és határozott személyiség, Janot nem épp szép szavakkal illeti" - fogalmazott.

Ján Ďurica pillanatnyilag Diana Kačurová szépségkirálynővel alkot egy párt, nemrég bejelentették az eljegyzésüket is. Gabriela viszont emögött is egy ellene intézett támadást lát. "Kačurová március 6-án tett közzé róla egy videót, amiről a média másnap, tehát a szülinapomon cikkezett" - húzta alá. Ďurica pedig ezen a napon üzent vissza szíve választottjának, ami Gabriela szerint szintén nem véletlen, mivel nagy manipulátornak tartja, aki bizonyára emlékszik az ő szülinapjára.

(Nový Čas)