A 103 éves asszony elárulta a hosszú élet titkát - az is kiderült, hogy imád edzőterembe járni (FOTÓK+VIDEÓ)

A három számjegyű életkorú emberek különféle elveket követnek, amelyekről úgy gondolják, hogy a garantálják a hosszú életet. Az egyik legfurcsább titkot azonban 103 éves Teresa Moore nevű nidős hölgy fedte fel, aki azt mondta, hogy ő a legboldogabb az edzőteremben - írja az Obkec.

A 103 éves asszony elárulta a hosszú élet titkát - az is kiderült, hogy imád edzőterembe járni (FOTÓK+VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Mint arról a New York Post portál is beszámolt, az amerikai asszony hetente többször is ellátogat egy helyi edzőterembe, és sokan el sem hiszik, hogy ilyen idősen gyakorlatokat is végez.

Moore Camarillo város lakója, amely az Egyesült Államokban,  Kalifornia államában található, de ő Olaszországban született. Mielőtt azonban férjével az Egyesült Államokban telepedett volna le, több országban élt.

Teresa a közelmúltban interjút adott a Fox News tévéállomásnak, amelyből kiderült, hogy mennyire élvezi nyugdíjas életét. Moore elmondta, hogy hetente három-négy alkalommal látogat el egy helyi fitneszközpontba. A legtöbb emberrel ellentétben azonban mindig tökéletes sminkkel, nyakán és kezén sok drága ékszerrel lép be az épületbe. A riport azt mutatja be, hogyan emel súlyzót, sétál futópadon vagy használ különféle edzőgépeket a 103 éves hölgy.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: