Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Zalatnay Sarolta többmillió forintos kártérítést követel balesete miatt

Zalatnay Saroltát tavaly érte súlyos baleset, ami miatt 10 napig kórházban feküdt. Azonban a történtek után 1 hónappal már fellépésekre kellett mennie, mert elmondása szerint 56 ezer forintos nyugdíja miatt nem mondhatott nemet a koncertre – írja a Bors.

„Még lihegek, vannak fájdalmain, de a légzőgyakorlatoknak is hála, kezdek jobban lenni. Szerencsére már aludni is tudok, fájdalomcsillapítókat sem kell már szednem, de azért a zúzódások még okoznak némi gondot” – mondta az énekesnő.

Cini ügyvédje a  Borsnak nyilatkozva elmondta: kártérítést kértek a budai bevásárlóközponttól, ahol a baleset történt, peren kívül szerettek volna megegyezni. „Egy lépcsőn lévő ragacsba lépett Zalatnay Sarolta, amibe aztán beleragadt a lába, megakadt, és hatalmasat zuhant. Az, hogy ki öntötte ki oda az anyagot, nem tudni, de az üzlet feladata lett volna azt eltüntetni.” Több hónapig levelezgettek, a bolt nem ment bele az egyezségbe, emiatt indul a bírósági per. „Mi az elején négymillió forintot követeltünk, de mivel most már perre visszük az ügyet, a dupláját fogjuk kérni” – árulta el az ügyvéd.

„Biztos vagyok benne, hogy ha ez Amerikában történik, akkor örülne a cég, hogy peren kívül megegyezhet a sértettel. Hosszú időre munkaképtelenné váltam, maradandó károsodást is szenvedtem. A mai napig hetente kétszer járok orvoshoz, mert a baleset óta hamar elfáradok, és nehezen kapok levegőt. Ráadásul rengeteg pénztől elestem. Ott vannak a fellépéseim, de olyan tervem is volt, hogy a jubileumi koncertjeimre egy 24 dalból álló lemezt adok ki. Dalonként minimum százezer forint lett volna ebből a jutalékom, de erről is le kellett mondanom.”

Bors