Vujity Tvrtko kiosztotta azokat, akik Pápai Jocit támadták

Pápai Jocit származása miatt kritizálják főként, ám mindezt igyekszik nem felvenni, közösségi oldalán még üzent is a rosszakaróinak - írja a 24.hu.

Sokan vannak azért, akik kiállnak melette. Vujity Tvrtko saját közösségi oldalán vette védelmébe az énekest, egyúttal kiosztotta a rasszista módon megnyilvánulókat.

"Egy fiú elénekelt egy dalt. Szívéből, lelkéből tette. A fiú ezzel az énekkel képviseli Magyarországot a legnagyobb európai seregszemlén. Az első nagy csatát megnyerte, bejutott a döntőbe, ahol százmilliók előtt újra elhangzik: jön a magyar verenyző! Semmi baj azzal, ha ennek ellenére valakinek esetleg nem tetszik maga a dal. Van ilyen, ízlések és pofonok. Ám ha valakinek az énekes származása nem tetszik…nos… Rasszista, antiszemita, gyűlölködő, általánosító, megkülönböztető emberek, kik vagytok, léteztek, gyűlölködtök és gyalázkodtok, veszett erővel magyarkodtok. Tudnotok kell-szentül hiszem-, hogy ez a fiú már most többet tett Magyarországért és a magyarságért, mint ti bármennyi magyarkodással fogtok"

– írta a riporter.

24.hu