Schobert Norbi kifizetné Hujber Feri pénzbüntetését

Hujber Ferencet pénzbüntetésre ítélték, mert fél gramm marihuánát talált a rendőrség az otthonában. Hujbernek egyáltalán nem volt ínyére az ítélet, ezért nem is akarja kifizetnu a 300 ezer forintos büntetést. Emiatt akár rács mögé is kerülhet – írja a Blikk.

Schobert Norbi azonban úgy véli, hogy a színésznek egyáltalán nem szabad azt megengednie magának, hogy „elvi alapon” töltse le a rá kirótt büntetést. A fitneszguru ezért ezt üzente neki:

„Ferikém! Nem arról szól, hogy mi a káros, meg mi az igazság. A törvény. Ennyi. Dobd be a lét, mert leültetnek, és nem kéne”.

Norbi akár azt is megtenné, hogy kifizeti Hujber helyett a büntetést.

„Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést, és kihozom onnan. Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm, és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen, és akkor minden rendben lesz” – nyilatkozta Norbi a Blikknek.

Blikk