Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Szombaton Szlovákiába érkezik Jean-Claude Van Damme

Az Ólublóhoz (Stará Lubovňa) közeli Hniezdne községbe érkezik szombaton az ismert akciósztár, Jean-Claude Van Damme.

Az 51 éves belga származású színészt hívták meg ugyanis a Nestville nevű kalandpark megnyitójára. A többek között a Véres játékból, a Tökéletes katonából, a Tökéletes célpontból vagy a négy évvel ezelőtti JCVD-ből ismert Van Damme már útra kelt Szlovákiába, kissé azonban komplikálta az ide jutását hongkongi gépének késése. A Markíza információi szerint emiatt várakoznia kellett Szófiában, ahonnan pedig Bécsbe repült volna tovább.

Van Damme-ot egy tátrai luxusapartmanban szállásolják el, ahol különleges menü várja őt. Nem állt elő különösebb követelményekkel e tekintetben, azt kérte, hogy étrendje ne tartalmazzon koleszterint, és legyen az asztalon rizstej.

A Nestville kalandpark különböző hagyományos mesterségek és a szeszfőzdék hangulatát kínálja. A Szepesség északi részének történelmét kívánja bemutatni, a régi mezőgazdasági eszközöket, kovács- és kádármesterséget.

tvnoviny.sk/para