Reggelire dzsemes kenyeret akart enni – miután kinyitotta az üveget, elment az étvágya

A férfi sokkot kapott, amikor kinyitotta ribizlidzsemes üveget, mert olyasmire bukkant benne, amit nem akart látni. Ez a valami úgy nézett ki, mint egy használt óvszer – írja a tvnoviny.sk.

Reggelire dzsemes kenyeret akart enni – miután kinyitotta az üveget, elment az étvágya
Fotó: Facebook/Troy Hawkins

Sokkos állapotba került, miután belegondolt, hogy az óvszer hogyan kerülhetett bele az dzsembe – például akkor, mielőtt a gyárban lezárták az üveget.

A történtek után rögtön panaszt nyújtott be ahhoz az élelmiszerlácnhoz, ahol a dzsemet vásárolta. Az élelmiszerlánc nyilatkozatában az állt, hogy a dzsem egy olyan habot tartalmaz, ami a gyártósoron való mozgáskor jött létre, s egy használt óvszer formáját vette fel. A férfi kártérítésként 25 eurós vásárlási utalványt kapott – írta a Metro.

Ennek ellenére a „károsult“ úgy döntött, nyilvánosságra hozza a látottakat, a fotót közzétette az élelmiszerlánc internetes oldalán. Nem hallgattatta el a 25 euró. A körülmények ellenére egy nagyon jó minőségű Deluxe dzsemről volt szó.

Az eset nyilváosságra hozatala nem maradt reakció nélkül – egy férfi azt írta, hogy a dzsem neki kissé elasztikusnak tűnik.

tvnoviny.sk/para