Miley Cyrus: Senki sem füvezett annyit, mint amennyit én

Miley Cyrusról szinte minden nap írt a bulvársajtó, amikor életének botrányos időszakát élte. A fiatal amerikai énekesnő újra megtalálta a boldogságot egykori és jelenlegi párja, Liam Hemsworth oldalán, s azóta mintha lenyugodott volna – írja a tvnoviny.sk.

Miley Cyrus: Senki sem füvezett annyit, mint amennyit én
Fotó: YouTube

Sosem titkolta azt régebben, hogy szeret füves cigit szívni. Előfordult, hogy a koncertpódiumon gyújtott rá egy marihuánás cigire, s nem egyszer olyan szelfit tett közzé, amin egy joint lógott a szájából. Miley azonban pár hónapja búcsút intett a marihuánának. Jimmy Fallon showjában őszintén beszélt élete botrányos időszakáról. Azután döntött úgy, hogy változtat az életén, hogy rémálmai voltak.

A marihuána hatása alatt nem volt hajlandó elkészíteni hatodik stúdióalbumát. „Abban a pillanatban az az album volt a legfontosabb, fontosabb volt, mint az eddigiek. Azt akartam, hogy kitisztuljon a fejem“ – mondta az énekesnő, aki a lemezről már megjelentette a Malibu és az Inspired című dalokat. Megjegyezte, hogy érzékeny hangvételű dalokról van szó.

„Senki sem halt meg a marihuána miatt, de senki sem szívott el annyi füves cigit, mint én“ – állítja Miley.

„Nagyon furcsa volt számomra ,,hogy ilyen ruhában jöttem el régebben ebbe a showba. Mint egy nyúl vagy egy macska. S miért? Mert totálisan be voltam füvezve“ – vallotta be az énekesnő.

Miley múlt hónapban azt nyilatkozta a Billboard magazinnak, hogy az életmódváltásának köszönhetően másképpen néz azokra az emberekre, akik körülvették.

„Szívesen vagyok olyan emberek társaságában, akik segítenek nekem az előrejutásban. Azt akarják, hogy fejlődjek, megjavuljak és megnyíljak. S észrevetettem, hogy ők olyan személyek, akik nem füveznek. Ezért tiszta akarok lenni, jó formában akarok lenni, mert most már pontosan tudom, hogy hol akarok lenni“ – jelentette ki Miley.

tvnoviny.sk/para