Megszületett a bírósági ítélet Curtis ügyében

Curtis 2016. január 1-én nekihajtott egy villanyoszlopnak az autójával, amit a mögötte haladó sofőr rögtön jelentett a rendőrségen. A balesetben senki sem sérült meg, de az oszlopban kár keletkezett, sőt a rapper autója is teljesen totálkáros lett – írja a Bors.

Az alkoholszondás vizsgálat után kiderült, hogy Curtis ittas volt, de a rapper elmondása szerint nem emiatt történt a baleset. Véleménye szerint a téli gumi hiánya miatt megcsúszott a járműve a csúszós úton.

Azonban a további rendőri vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy az alkohol mellett kokain is volt a szervezetében. Pár hete elsőfokú ítélet született, a rappert bűnösnek találta a bíróság, ami ellen ő fellebbezett.

"Az Sz. A. ellen in­dult el­sőfokú büntetőügy 2017. június 28. napján lezárult. A Szentendrei Járásbíróság a vádlottat háromszáz­ezer forint pénzbírságra és egy év két hónap járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítélet nem jogerős – nyilatkozta a Borsnak Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára.

Bors