Liptai Claudia még jó ideig nem lesz látható a képernyőn

A színésznő-műsorvezető október végen hozta világra kisfiát, Marcell Ádámot. Már akkor kijelentette, hogy mindenképp több időt akar otthon lenni gyermekével, mert miután lánya, Panka megszületett, elég hamar visszament dolgozni – írja a Bors.

“Ha ránézek a kisfiamra, nem gondolok másra, csak arra, hogy mennyire szeretem. Minél több időt akarok vele tölteni, éppen ezért egy jó darabig biztosan nem térek vissza a köz­életbe, sem tévébe, sem színpadra. Ahogy megy előre az idő, tök érdekes, hogy azt hittem, majd valamilyen hiátus lesz bennem, de nem… van egy időintervallum, amit képes vagyok a gyerekemtől távol tölteni, és aztán már nem bírom tovább” – nyilatkozta a Borsnak Liptai Claudia, aki azt is elmondta, hogy a kis Marcell apukájának lezajlott a válópere, így már nincs aladály a házasságkötésüknek.

“Egy pár héttel ezelőtt a lehető legnagyobb csendben elváltunk a feleségemmel. Felnőtt, kultúremberek módjára, egyetlen hangos szó nélkül, aminek nagyon örülök. Közös gyermekeink vannak, nagyon fontos, hogy jó viszony legyen közöttünk” – árulta el a lapnak Pataki Ádám, aki azonban még nem jegyezte el Claudiát.

 Bors