Kiposztolta melleit a netre egy nő, mert párja pornót nézett

Az amerikai nő teljesen kétségbeesett, miután felfedezte, hogy párja nagy rajongója a meztelen nők képeit posztoló GoneWild oldalnak, ezért merész húzásra szánta el magát – írja a 24.hu.

"Előrehaladott terhesen eléggé mélyen voltam, depressziós voltam és nem volt semmi önbizalmam. Korábbi beszélgetéseinkben a férjem biztosított, hogy ő nem az a típus, aki pornót néz, olyannyira ellenezte a pornót, hogy dühös lett már attól is, hogy rákérdeztem, hogy nézett-e valaha ilyesmit. Így aztán megegyeztünk, hogy a pornónak nincs helye a házasságunkban. Ez hatott rám a legerősebben, amikor rájöttem, hogy mi történt, hogy ennyire jól hazudik, ami miatt komoly bizalmi problémáim lettek felé, azóta is ezzel küzdök" – írta a nő a történtek kapcsán.

Olyan mérges volt a férjére a hazugság miatt, hogy dühében feltöltött oda egy fotót a saját meztelen melleiről. Ami aztán az események nem várt láncolatát indította el.

"Amíg fenn volt a fotóm, üzeneteket és upvote-okat kaptam, és bár végtelenül kényelmetlen érzés volt, hogy egy olyan fotó van rólam a neten, hízelgő is volt a figyelem, jót tett az önbizalmamnak. Végül leszedtem a képet, mivel a férjem teljesen bekattant, azt mondta, amit én tettem, az sokkal rosszabb, mint az, hogy ő ki tudja, mióta ugyanazon a pornóoldalon nézegette idegen nők fotóit, és hazudott nekem róla."

A nő azzal zárta posztját, hogy bánja a dolgot...


24.hu