Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).

Hajdú Péter nem a nyilvánosság előtt szeretne kibékülni édesapjával

A 88 éves Hajdú József pár napja azt nyilatkota a Best magazinnak, hogy mielőtt meghal, magához akarja ölelni a fiát, s nagyon bántja őt az, hogy unokái életérő csak a sajtóból értesül – írja a Bors.

Az öreg Hajdú elmondta a véleményét fia válásáról is. Úgy véli, hogy Sarka Kata egy picit nagyravágyó, s a fiára meg nem jellemző a finomkodás. Az utóbbit nem fejtette ki bővebben. Azt sem tudni pontosan, milyen súlyos konfliktusa van a fiával.

Bors elérte telefonon a külföldön tartózkodó tévést, aki azt mondta a pénteki interjúval kapcsolatban, hogyha úgy döntene, hogy békülne, azt nem nyilvánosan tenné.

"Sokkal komolyabb a konfliktusunk annál, hogy erről a sajtóban lehetne üzengetni, és én nem is szeretnék visszaüzenni neki semmit. Ha komolyan gondolja a békülési szándékot, nyilván meg fog keresni, és ez esetben el fogunk beszélgetni. De szerintem egy ilyet személyesen kell kezdeményezni, nem egy újságon keresztül” – mondta Hajdú. A Bors szerint a konfliktust apja második felesége okozhatta, mivel állítólag volt egy nagyobb vitájuk.

Bors