George Michael a halála előtt meglátogatta az életét megmentő orvosokat

Daily Mail információi szerint George Michael egy hónappal a halála előtt Bécsbe utazott, s meglátogatta azt a kórházat, ahol megmentették az életét még 2011-ben – írja az Origo.

George Michael a halála előtt meglátogatta az életét megmentő orvosokat
Fotó: TASR/AP

Az énekest édesapja és barátja, Fadi Fawad kísérte el, magángéppel utaztak az osztrák fővárosba. Fawad ezzel kapcsolatban azt mondta a sajtónak, hogy csupán azért mentek Bécsbe, hogy eladjanak valamit. Azonban nem tudja senki, hogy tényleg ez lehetett-e a céljuk.

A Daily Mail arról írt, hogy George Michael ellátogatott abba a kórházba, ahol akkor kezelték, amikor 2011-ben súlyos tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála. Michael találkozott azokkal az orvosokkal, akik megmentették az életét.

Christoph Zielinskit, az egyik orvost nagyon megrendítette az énekes halála, s az egász ország envében részvétét és együttérzését fejezte ki az elhunyt családjának.

George Michaelre párja, Fadi Fawaz talált rá holtan december 25-én. Nagyon úgy néz ki, hogy a popsztárt álmában érte a halál, egyelőre még nem lehet tudni pontosan, hogy mi okozhatta a halálát. Sokan azon a véleményen vannak, hogy drogfüggősée miatt veszthette életét. Kiderült, hogy 2016-ban nagyon sok pénzt kölött elvonókúrákra.

 

Origo