Epilepsziás roham miatt kórházba került Lil Wayne

Kórházba vitték vasárnap Lil Wayne amerikai rapénekest, miután rohamot kapott, majd eszméletét vesztette egy chicagói szállodaszobában - jelentette a hírességekkel kapcsolatos információkra szakosodott TMZ.com honlap.

Epilepsziás roham miatt kórházba került Lil Wayne
Fotó: ComplexKórházba vitték vasárnap Lil Wayne amerikai rapénekest, miután rohamot kapott, majd eszméletét vesztette egy chicagói szállodaszobában - jelentette a hírességekkel kapcsolatos információkra szakosodott TMZ.com honlap.

Az előadó szóvivője megerősítette a portálnak, hogy a 34 éves sztár a szállodában, majd a kórházban is epilepsziás rohamot kapott. A Reuters hírügynökségnek egyelőre nem sikerült elérni a rapper képviselőit.

A többszörös Grammy-díjas előadó több mint egy évvel ezelőtt is kórházi kezelésre szorult, miután - szóvivője szerint - két kisebb rohama volt. Wayne, eredeti nevén Dwayne Michael Carter Jr 2013-ban súlyos állapotban került kórházba Los Angelesben.

Később egy rádióműsorban elmondta, hogy epilepsziás és hajlamos a rohamokra. A New Orleans-i születésű Wayne - aki kilencévesen kezdett hivatásszerűen énekelni - Las Vegasban lépett volna fel vasárnap este.

MTI/para