David és Victoria Beckham válni akarnak

Arról írnak a pletykalapok, hogy válságban van Victoria és David Beckham házasság,a, s már a válást fontolgatják – olvasható a tvnoviny.sk-n. Az állítólagos válásról a Star magazin adott először hírt.

David és Victoria Beckham válni akarnak
Fotó: TASR/AP

Idén január 30-án David Beckham a BBC Radio 4-ben elárulta, hogy Victoriával megújították  házassági esküjüket 18 év együttlét után – írja a HollywoodLife.com.

A magazinbanrról írnak, hogy az állítólagos eseményről egyáltalán nincs képes bizonyíték annak ellenére, hogy mindkét fél nagyon aktív a közösségi oldalakon, s nagyon sok családi felvételt tesznek közzé.

Házassági krízisüket bizonyíthatja ez évi családi síelésük. A Star magazin forrása azt állítja, hogy Victoria egész idő alatt ridegen viselkedett a férjével, szinte rá sem nézett.

Fotó: Profimedia.sk

Fontosabb dologgal foglalkoztak, ugyanis 18 éves fiuk, Brooklyn eltörte a kulcscsontjá, amikor elesett síelés közben. A Starban arról is írnak, hogy Victoria fokozatosan eltünteti David által inspirált tetoválásait. Konkrétabban a hátátn lévő tetoválásokat és a csuklóján található iniciálékat.

A házaspár nem akart házassági tanácsadóhoz sem akart elmenni, mert már elég mély a krízis. Egy másik forrás szerint azonban ez az egész válás dolog csak kitaláció.

tvnoviny.sk/para