Csak a család és a barátok lesznek jelen Klapka György temetésén

Klapka György temetése január 20-án, a Farkasréti temetőben lesz, édesanyja mellé fogják temetni. A temetés részleteiről még a család sem tudott nyilatkozni, mert még nem kapták kézhez az "aranyember" hivatalos végrendeletét – írja a Blikk.

"Cigányzene szól majd a temetésen, mert azt apu nagyon szerette. Teljesíteni akartuk apu végakaratát, de mivel nincs a kezünkben a végrendelete, csak annyit tudunk, amennyit erről korábban beszélt. Nem akart ő meghalni, de tudta, hogy nem élhet örökké, így néhányszor szóba került a téma – nyilatkozta a Blikknek Klapka legkisebb lánya, Sandy, aki azt is elárulta, hogy a ravatalozás zártkörű lesz, csak a család és a barátok lesznek jelen.

"A ravatalozóban lévő búcsúszertartás zártkörű lesz, oda csak a család és a jó barátok léphetnek be, szeretnénk így búcsúzni az aputól. De természetesen megadnánk a lehetőséget azoknak is, akik nem tartoznak ebbe a szűk körbe, hogy leróják a tiszteletüket. Őket arra kérjük, három órától érkezzenek, hogy a családdal együtt utolsó útjára kísérjék az apámat".

Blikk