Brad Pittért aggódnak a barátai

Brad Pitt bevallotta, hogy miután Angelina beadta a válókeresetet, eldöntötte, hogy elvonókúrára megy, hogy megszabaduljon alkohol-és drogfüggőségétől. A filmsztárnak jót tett a rehabilitáció, azonban nagyon lefogyott, ami nagy valószínűséggel az elvonókúra miatt történt, így tisztul a szervezete. Barátai azonban aggódnak érte – írja a tvnoviny.sk.

Bradnek nagyon jó barátja volt a nemrég elhunyt zenész, Chris Cornell, a Soundgarden együttes énekese. Cornell öngyilkos lett. A színészt ez nagyon megviselte, s környezete attól fél, hogy Brad újra droghoz és alkoholhoz nyúl.

Fotó: Profimedia.sk

„Chris és Brad olyanok voltak mint a testvérek. Brad úgy éli meg barátja elvesztését, mintha egy családtagja halt volna meg, s barátai aggódnak amiatt, hogy visszaesik“ – nyilatkozta a színész egyik barátja a RadarOnline.com-nak.

„Imádom Christ, s mindenhol figyelemmel fogom követni őt“ – mondta régebben Pitt. Azután, hogy Angelina beadta a válókeresetet, a színész rengeteg időt töltött Chrisszel.

„Megbízott benne. Ez egy nagyon mély barátság volt. Amikor Brad küzdött a démonjaival, Chris ott volt mellette.Segített neki boldog és józan életet élni. Támogatta őt az anonim alkoholisták ülésein is“ – mondta a filmsztár ismerőse.

tvnoviny.sk/para