Békét akar fiával Hajdú Péter apja

A 88 éves Hajdú József arról beszélt a legújabb Best magazinban, hogy még mielőtt meghal, békét akar kötni a fiával. “A halálom előtt még kibékülnék a fiammal” – olvasható a nyilatkozata a legfrissebb Bestben,

Hajdú Péter és édesapja már 8 éve haragban vannak. A betegeskedő  idős úr, az újságokból értesül fia magánéletéről, sőt unokái fejlődését csak a lapokon keresztül tudja nyomon követni. Ez nagyon rosszul esik neki. Van véleménye Péter válásáról is, amit el is mondott.

“Bevallom, nagyon sajnálom, hogy a fiam is hasonló sorsra jutott. Soha nem öröm, ha egy házasság felbomlik, ráadásul így, hogy már gyerekek is vannak. Valahol a sors fintora, hogy amit a fiam folyamatosan a fejemhez vágott, most vele is megtörténik. (…) Nem mondom, hogy ezt előre lehetett tudni, én úgy láttam, Kata és Péter jól megvoltak egymással.Talán Kata egy kicsit nagyravágyó volt, Péter pedig nem egy finomkodó gyerek.De hogy mi történt, arról nem tudok semmit…” – mondta el többek közt az idősebb Hajdú, aki nagyon vágyna arra, hogy fiával megöleljék egymást, és túllépjenek végre a múlton.

Hajdú Péter egyelőre nem  szólalt meg apja vallomásával kapcsolatban.

Best