Angelina Jolie még mindig szereti Brad Pittet – állítólag nem fognak elválni

Angelina Jolie tavaly jelentette be, hogy el akar válni Brad Pitt-től és beadta a válókeresetet – írja a tvnoviny.sk. A hír sokkolta az egész világot. Most állítólag úgy néz ki, hogy meggondolta magát, le akarja fújni a válást.

A Us Weekly azt állítja, hogy a színésznő megenyhült. „Még mindig érez valamit iránta, s most, hogy elmúlt a harag Brad iránt, azon gondolkozik, hogy újrakezdi férjével“ – mondta egy közeli barát.

A 42 éves Angelina azt nyilatkozta júliusban, hogy nagyot lépett előre, amikor új házba költözött gyermekeivel Los Felizben. „Mindent megteszünk azért, hogy meggyógyítsuk a családot“ – montda a színésző a szeptemberben megjelenő Vanity Fairnek adott interjújában. Egy ismerősük azt állítja, Angelina már nem akar válni, s a házaspár semmit sem tett semmilyen lépést a válókeresettel kapcsolatban.

Angelina azutén jött rá, hogy rosszul dönött, miután Brad bevallotta, hogy alkoholproblémái vannak, azonban meg akar gyógyulni.

„Brad józan marad, hogy visszaszerezze a feleségét. Tudja, hogy van egy problémája, amit meg kell oldani. Ez minden, amit Angelina kérne tőle“ – nyilatkozta a jól értesült forrás.

„Mindenki  úgy gondolja, hogy újra összejönnek. Senkit sem lepne meg az, ha bejelentenék, hogy együtt vannak és meg akarják oldani a problémáikat“ – tette hozzá az ismerős.

tvnoviny.sk/para