Állítólag nem ismeri Hajdú Pétert ukrán üzlettársa – a tévés úgy érzi, le akarják járatni

A Borsban szerint Hajdú Péter céges ügyeivel kapcsolatos hír jelent meg, hogy Kárpátalján egy olyan nőre bukkantak, akinek arra használták fel az adatait, hogy felhasználják a  Frizbi Entertainment Kft. vagyonának eltüntetésénél. 

A céges papírokban az áll, hogy egy Valentyina Leinart nevű hölgy  által Nagy-Britanniában bejegyeztetésre került a  GB-UA Entertainment Ltd. társaság, ami aztán 13 napra rá eggyé vált Hajdú cégével, aztán ötmillió forintos tőkeemelés történt. Emiatt Hajdú Péter cégbeli részesedése 50 százalék lett, majd 2016. december 11-én kiszállt a cégből. A történtek után egyszemélyes cég lett a tévés producer cégéből, aminek Valentyina Leinart lett az ügyvezetője. A hírek szerint a  cég több száz milliós  vagyona Leinartté, azonban kiderült, hogy az asszony nagyon szegényesen  él, s nem ismeri Hajdú Pétert.

Hajdú rögötn reagált a naplap cikkére.

"A mai napon a Bors című bulvárlapban már a sokadik – profiljuktól szokatlan – céges ügyeimmel foglalkozó cikk jelent meg. Korábban egy fantomról, majd egy férfiről beszéltek, most pedig egy hölgy nyilatkozott velem és a korábbi cégemmel összefüggésben. Érdekelne, hogy vajon ki állhat a Bors lejárató cikksorozata mögött, aki időt és pénzt nem kímélve utazik, hogy rólam valami botrányosat írhasson. Az ügyben megtesszük a szükséges jogi lépéseket, s egyúttal megbíztam Dr. Berényi András ügyvédet, hogy a sajtóban az üggyel kapcsolatban nyilatkozzon. – írta a Facebookon Hajdú Péter.

Bors