Aleska két hét után már össze is költözött új pasijával

Sáfrány Emese néhány hónapja, egy társkereső oldalon ismerkedett meg szerelmével, akiről mindössze annyit lehet tudni, hogy focista - írja a 24.hu.

Aleska nagyon védi párját, ezért a közös fotókról is kitakarja a férfi arcát. Azt azonban elárulta, hogy a rövid ismerettség ellenére már össze is költöztek.

Két hét randizás után összeköltöztünk. Sokat volt nálam, és mindig kérdezte, hogy maradjon-e estére, én pedig boldogan mondtam igent. Eleinte csak pár holmija volt itt, aztán egyre több. Végül megbeszéltük, hogy mivel úgyis mindig nálam van, így felesleges fenntartani egy saját lakást, ezért azt felmondta, és az összes holmiját áthozta. Sokan kérdezik, hogy nem furcsa-e, hogy itt él velem egy férfi, de én már tizenöt éves korom óta egyedül élek, vágytam arra, hogy legyen mellettem valaki. Neki is megmondtam, hogy komoly kapcsolatra vágyom

– magyarázta a Blikknek a légtornász, aki úgy gondolja, hogy együttélve derül ki, működőképes-e a kapcsolatuk, éppen ezért nem akart sokáig várni ezzel a lépéssel.

24.hu